У Харківській області потонула шестирічна дитина

У Красноградському районі Харківської області рятувальники виявили тіло загиблої дитини. Про це повідомили в міжрегіональному центрі гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС.

У Харкові школяр зірвався з греблі та потонув

Трагедія сталася на ставці біля села Слобожанське. За попередніми даними, шестирічний хлопчик відпочивав без батьків. Вчора о 16:15 рятувальники знайшли тіло дитини на дні водойми. У пресслужбі обласного управління Нацполіції пообіцяли повідомити подробиці трагедії пізніше.

Нагадаємо, раніше в Харкові потонув чоловік, який намагався на спір переплисти річку. Трагедія сталася на Журавлівці в червні 2020 року. 38-річна жінка та 47-річний чоловік вирішили на спір переплисти річку. Харків’янка змогла дістатися до протилежного берега, а чоловік – ні. Учасниця спору спочатку спробувала самостійно відшукати плавця, а після звернулася за допомогою до інших відпочивальників. Через час тіло загиблого знайшли у воді неподалік.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі