У Харківській області рятувальники понад сім годин гасили пожежу в бараках (Фото)

НП сталася в селі П’ятигірське Ізюмського району. Про це 30 листопада повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Дзвінок про загоряння надійшов на пульт рятувальників напередодні о 16:15. По вулиці Вишневій, 7 горів одноповерховий житловий будинок барачного типу. У службі кажуть: вогонь спалахнув в одній з восьми квартир, яка була непридатна для життя.

На місце виїжджали три відділення Служби порятунку та місцева пожежна команда села Андріївка на автоцистернах. До моменту прибуття пожежників горіли дерев’яні конструкції покрівлі та перекриття житлового будинку. Площа пожежі склала 400 м кв.рятувальникам вдалося врятувати дві житлові квартири.

 

О 18:10 пожежу локалізували, проте повністю загасити осередки загоряння змогли лише до 00:05 ночі. Ніхто не постраждав. Зараз фахівці встановлюють причину пожежі.

Під Харковом дівчина впала в 12-метровий колодязь

Нагадаємо, раніше в Харкові шість бригад рятувальників понад три години гасили пожежу на складі. Сигнал про подію на вулиці Військовій, 20 надійшов на спецлінію 30 вересня. До місця НП направили шість відділень рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття в складській будівлі на другому поверсі горіли текстильні вироби. Площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

Коментарі