У Харківській області в палаючому будинку загинув чоловік

Пожежа сталася вчора ввечері в селі Вільшани Куп’янського району. Про надзвичайну ситуацію служба порятунку дізналася о 20:30. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, до палаючого будинку направили два пожежно-рятувальних відділення.

У Харківській області згорів дерев’яний будинок: господиню доставили в лікарню

До моменту їх прибуття вогонь поширився на площу близько 65 квадратних метрів. У будинку горіли дах і речі всередині. Біля виходу з житла рятувальники виявили тіло чоловіка. Загиблому було 57 років.

О 22:00 пожежники локалізували вогонь і о 00:15 – повністю його ліквідували. Попередньо встановлено, що будинок загорівся через необережне поводження з вогнем під час паління.

Через замикання електропроводки загорівся будинок в Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові чоловік курив у ліжку і ледь не спалив квартиру. Пожежа сталася в Немишлянському районі міста, в будинку по вулиці Рибалко, 8. У квартирі на четвертому поверсі горів диван та домашні речі. До приїзду рятувальників господиня житла встигла загасити загоряння і вивела на вулицю свого 53-річного чоловіка з задимленого приміщення. Чоловіка з опіками госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі