У Харківській області в згорілому авто виявили тіло людини

У селі Вишневе Борівської громади Ізюмського району вчора ввечері загорівся автомобіль ВАЗ-2101. Про подію рятувальники дізналися о 19:25. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, за попередніми даними, автомобіль загорівся в результаті ДТП.

Коли рятувальники прибули на місце, машина вже повністю була охоплена вогнем. Всередині виявили обгоріле тіло людини, особу якої зараз встановлюють. Пожежу ліквідували о 20:11. На місці події зараз працюють слідчі.

За життя погрожував все спалити: в гаражі знайшли обгоріле тіло чоловіка

Нагадаємо, раніше в Харкові на стоянці по проспекту Гагаріна, 170 згоріли шість автомобілів. НС у ніч на 15 вересня. За попередньою інформацією, причиною НС став підпал. У результаті постраждали два автомобілі Toyota Rav4, Toyota Camry, Daewoo Lanos і Hyundai IX. Рятувальникам знадобилося вісім хвилин, щоб локалізувати полум’я, ще годину тривала ліквідація. За інформацією Newsroom, пожежа почалася з японського кросовера, який належить співробітнику Департаменту стратегічних розслідувань ГУНП Гураму Гіндії. За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі