У Харківській області від коронавірусу померла 21 людина

У Харківській області за минулу добу коронавірусом заразилися 139 осіб. За цим показником регіон посів третє місце в країні, після столиці та Київської області. Про це свідчать дані, опубліковані в системі моніторингу РНБО.

Харківська область на третьому місці в країні за кількістю померлих від коронавірусу — РНБО

Залишаються високими й показники смертності. За даними РНБО, за останню добу в Харківській області від COVID-19 і пов’язаних з ним ускладнень помер 21 пацієнт. Більше людей померли тільки в Дніпропетровській області. В інших регіонах України кількість летальних випадків коливається від одного до 16. Єдиною областю, де вчора не було смертей від коронавірусу стала Херсонська.

Нагадаємо, з початку поширення COVID-19 в нашому регіоні перехворіли понад 136 тисяч осіб, ще 7603 – поки не отримали негативні результати тестів і знаходяться за спостереженням медиків. Загальна кількість летальних випадків перевищила 3,3 тисячі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі