У Харківській області від коронавірусу померли 50 медпрацівників

З початку поширення COVID-19 у Харківській області їм заразилися 1015 медиків. У 870 випадках проводилося розслідування, а в 568 – перевіряльники прийшли до висновку, що лікарі та персонал підхопили вірус на роботі. Про це повідомили в обласному управлінні Держпраці.

У Харкові помер один з творців легендарного танка Т-64

За даними служби, від COVID-19 у нашому регіоні померли 50 медпрацівників. За всіма летальними випадками, крім одного, проводилося розслідування. Перевіряльники з’ясовували, наскільки умови праці відповідають необхідним нормам, чому пацієнт захворів і чи не було це пов’язано з виконання професійних обов’язків. Також проходив огляд медустанови. Після цих перевірок у Держпраці встановили, що у 12 випадках зараження з наступним летальним результатом могло бути пов’язано з умовами праці.

У Харківській області за добу від COVID-19 померли три людини

Нагадаємо, станом на ранок 13 вересня в Харківській області перехворіли COVID-19 понад 147 тисяч осіб. За останню добу від вірусу вилікувалися 83 жителі регіону. Зараз під наглядом медиків знаходиться 3804 пацієнти. Від коронавірусу та пов’язаних з ним ускладнень померли 3748 громадян.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі