У Харківській області відкрили міст з підсвічуванням і оглядовим майданчиком (Фото)

У Чугуєві Харківської області закінчили реконструкцію мосту між районом Зачугівка та іншою частиною міста. Довжина пішохідного шляхопроводу становить 65 метрів, а ширина – трохи менше ніж три метри. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

У Харківській області відкрили міст, зруйнований ще у 2008 році

Робітники повністю демонтували стару конструкцію і навіть змінили тип моста – з підвісного на вантовий. Тепер дорожнє полотно з’єднується безпосередньо з пілоном. У нічний час на шляхопроводі буде працювати підсвічування. Чиновники сподіваються, що міст стане місцевою визначною пам’яткою.

“У проєктуванні передбачили облаштування оглядового майданчика, щоб об’єкт був більш привабливим для відвідувачів. Ми розуміли, що це буде не тільки інфраструктурний об’єкт, що з’єднує 2 мікрорайони з центральною частиною міста, а й знаковий, наприклад, для молодят, які будуть тут фотографуватися”, – заявив заступник мера Костянтин Бармін.

12-900x600-0333.jpg

14-900x600-7b6e.jpg

16-900x600-bd61.jpg

Нагадаємо, раніше в Харкові відкрили Фентезі-парк зі світловими скульптурами. У сквері встановили сцену і великий дитячий майданчик, реконструювали фонтан, упорядкували зони відпочинку з лавками, а також змонтували декоративне підсвічування, системи звукового супроводу і відеоспостереження. На газонах встановили фігури фантастичних героїв. У вечірній час парк перетворюється за допомогою проєкційних технологій. Фентезі-парк працюватиме щодня з 10:00 до 23:00 (Вхід до 22:00).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі