У Харківській області водій легковика врізався у вантажівку: постраждали двоє людей (Фото)

ДТП сталося в Чугуївському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області. За даними правоохоронців, 28 листопада близько 11:40 на 553 кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський водій ВАЗ-2104 врізався вантажний автомобіль MAN, який стояв на узбіччі з включеними аварійними сигналами.

У Харківській області легковик збив пенсіонера, який перебігав дорогу

Внаслідок ДТП травми отримав 27-річний водій легковика та його пасажир. Обох постраждалих медики швидкої допомоги доставили в лікарню.

Дані про подію зареєстрували у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею 286 (“порушення правил дорожнього руху”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

1.jpeg

4.jpeg

 

У Харкові на місці ДТП з підлітками легковик наїхав на співробітника поліції (Фото)

Нагадаємо, раніше під Харковом на трасі перекинувся легковик. ДТП трапилася біля смт Золочів Богодухівського району. 4 листопада на ділянці траси Золочів-Однобрівка перекинувся Chevrolet Lacetti. Прибувши на місце аварії, рятувальники перекрили газ в паливному обладнанні автомобіля, витягли постраждалу 31-річну жінку-водія з салону машини та передали її бригаді медиків.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі