У Харківській області за добу померли від коронавірусу 23 людини

6 жовтня в регіоні, за офіційними даними, захворіли коронавірусом тисяча сто шістьдесят вісім людей. Більшість з них – жителі Харкова (787 випадків), понад 50 заразилися також у Харківському (111), Куп’янському (91) і Ізюмському (68) районах. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі.

У неділю Харківська область може перейти в “червону” зону карантину – ЗМІ

Зараз під наглядом медиків знаходиться майже 17 тисяч осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19. Кількість летальних випадків за останню добу склала 23, а загальна їх кількість перевищила чотири тисячі за час поширення коронавірусу. При цьому видужали, за інформацією лабцентра, 400 громадян.

У МОЗ повідомили, що в Харківській області вже прищепили 172 тисячі жителів, в тому числі 1 168 осіб – за останню добу. Більшість нових випадків COVID-19 фіксується саме серед невакцинованих людей. Зараз наш регіон знаходиться в “помаранчевій” зоні, однак за п’ятьма показниками перевищує її норми і може бути переміщений в “червону” зону.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі