У Харківській області за добу понад 1000 осіб захворіли коронавірусом, 24 – померли

У Харківській області під наглядом медиків знаходиться 17,5 тисячі осіб з офіційно підтвердженим діагнозом COVID-19. Тільки за останню добу в регіоні захворіли 1025 жителів. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі.

У Харківській області за добу померли від коронавірусу 23 людини

Найбільше нових випадків у Харкові – тут заразилися 670 осіб. На другому місці Лозівський район (104 хворих), а третім став Ізюмський – 95 пацієнтів. А ось у Краснограді за минулу добу не було жодного підтвердженого випадку COVID-19.

За офіційною статистикою, 7 жовтня одужали 443 жителя регіону. У той же час високою залишається смертність від коронавірусу та пов’язаних з ним ускладнень. Тільки за останню добу померли 24 людини. Загальна кількість летальних випадків в Харківській області майже досягла показника у 4,1 тисячі осіб.

“Щеплені люди не просто масово хворіють, а масово вмирають”, – імунолог

Нагадаємо, вже до 5 жовтня був переповнений обласний диспансер радіаційного захисту населення, де розміщують пацієнтів з COVID-19. У ньому зараз проходять лікування 190 осіб, хоча спочатку медустанову було розраховане на прийом 170 пацієнтів. За словами головлікаря Ірини Пирогової, щоб прийняти пацієнтів понад норму в палатах встановлювали додаткові ліжка та кисневі концентратори.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі