У Харківській області за добу від 19 померли 36 осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 5496 пацієнтів. Про це свідчать дані моніторингової системи МОЗ.

За інформацією лікарів, за минулу добу в Харківській області зареєстрували 728 підтверджених випадків коронавірусу, 36 пацієнтів з інфекцією померли.

Самогубство чоловіка з коронавірусом: у поліції розповіли подробиці

Всього в Україні за добу лабораторно підтвердили 16943 випадки-19, 628 пацієнтів з коронавірусом померли, 26811 — змогли побороти захворювання.

Центри вакцинації в Харкові та області нанесли на карту

Нагадаємо, раніше Харківський імунолог Андрій Полянський розповів, що робити під час хвилі “Дельта-штаму” коронавірусу, а також, як убезпечити себе і близьких. Він також передрік, що в розпал цієї хвилі в Україні буде до 200 смертей на добу. У рекомендаціях імунолог вказав фізичні навантаження, щеплення та обачний прийом вітамінів тільки після консультації з лікарем.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі