У Харківській області за добу від COVID-19 померли 26 осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 6198 пацієнтів. Про це свідчать дані моніторингової системи МОЗ.

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області зареєстрували 155 випадків зараження COVID-19, 26 пацієнтів — померли.

Харківський скульптор Сейфаддін Гурбанов помер від коронавірусу

Всього по Україні за добу коронавірусом захворіли 6029 громадян, 346 пацієнтів померли, 18850 — змогли побороти інфекцію.

У Харкові розповіли, де допоможуть оформити COVID-сертифікат

Нагадаємо, раніше у всесвітній організації охорони здоров’я заявили про новий штам коронавірусу “Омікрон“. На думку доктора медичних наук, лікаря імунолога Андрія Волянського, в групи ризику входять літні люди, громадяни з хронічними захворюваннями (бронхіальна астма, цукровий діабет, ожиріння, гіпертонічна хвороба). Також імунолог підкреслює: вірус грипу небезпечний для вагітних жінок і дітей, тому їх особливо важливо прищеплювати.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі