У Харківській області за добу від COVID-19 померли три людини

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер 3621 пацієнт. Про це свідчать оперативні дані Міністерства охорони здоров’я України.

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області зареєстрували 81 випадок зараження COVID-19, один пацієнт з діагностованим коронавірусом помер. Всього по Україні інфекцію виявили у 2 261 354 громадян (одна тисяча сто двадцять дві випадки за добу), з них 53 149 – померли (24 за добу); 2 193 753 – змогли побороти захворювання (1160 за добу).

Найбільшу кількість випадків зараження за добу медики зафіксували в Києві (186) та Запорізькій області (96). За кількістю летальних випадків лідирує Дніпропетровська область, де від ускладнень померли шестеро. На другому місці – Донецька область з чотирма померлими.

У харківській лікарні дитяче відділення переоснастили для прийому хворих з COVID-19

Нагадаємо, з 2 липня діють нові правила перетину російсько-українського кордону. Згідно з постановою Кабміну, через поширення дельта-штаму COVID-19 вводяться додаткові перевірки для людей, що прибувають з Великобританії, Індії, Ірландії, Португалії та РФ. Їм доведеться проходити тестування на кордоні. Результати експрес-тестів повинні бути готові протягом пів години.

Коментарі