У Харківській області за добу від COVID-19 померло п’ятеро людей

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 3488 пацієнтів.

Про це свідчать дані моніторингової системи РНБО. За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області зафіксували шість нових випадків COVID-19, п’ять пацієнтів – померли.

У МОЗ створили калькулятор життя українців

Найбільша кількість підтверджених випадків коронавірусу за добу медики виявили в Києві (87), а також Запорізькій (30), Чернігівській (19), Миколаївській (18) і Чернівецькій (18) областях.

Харківський альпініст Сергій Бершов разом з дружиною захворіли COVID-19

Нагадаємо, раніше в Міністерстві охорони здоров’я України розповіли, що для отримання щеплення в центрі вакцинації від коронавірусу реєстрація за місцем проживання не потрібна. У центрах масової вакцинації прищеплюють людей, які раніше записалися в лист очікування в додатку або на сайті “Дія” або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я. Пріоритет віддають людям похилого віку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі