У Харківській області за добу від COVID-19 померли вісім осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних коронавірусом, померли 6557 пацієнта. Про це свідчать дані моніторингової системи МОЗ.

За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області COVID-19 діагностували у 1506 осіб, вісім пацієнтів з підтвердженим коронавірусом померли. Всього за добу в Україні інфекцію виявили у 24 321 громадян, 141 пацієнт помер, 5514 — змогли побороти хворобу.

На першому місці по захворюваності в країні опинилася Івано-Франківська область, де виявили 1506 випадків інфікування, друге місце займає Київ (1919), замикає трійку Харківський регіон. За летальними випадками лідирує Київ (13), друге місце розділили Івано-Франківська та Черкаська області (по 12 випадків), а третю сходинку посідає Сумська (11).

В Одеській області від коронавірусу померла дівчинка: школярку не встигли доставити в лікарню

Нагадаємо, раніше в Харкові від коронавірусу померла породілля. 27-річна дівчина майже два тижні перебувала на лікуванні в Харківській обласній клінічній лікарні. Їй зробили кесарів розтин на 33 тижні вагітності. У пацієнтки зупинилося серце, дитина перебуває під наглядом медиків.

Коментарі