У Харківській області за добу з пораненнями гспіталізували вісьмох людей

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирне населення Харківщини. Про це 14 жовтня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Близько 21:00 рашисти завдали ракетного удару по Холодногірському району Харкова — зафіксовано попадання в дорожнє покриття. Внаслідок обстрілу постраждалих немає.

У Чугуївському районі рашисти чотирма ракетними ударами пошкодили інфраструктурний об’єкт. За попередньою інформацією, одна людина отримала поранення.

Окрім цього, протягом доби окупанти масово обстрілювали Куп’янськ. Пошкоджено три магазини та торговий павільйон, у місцях прильотів сталися пожежі. Зі ствольної, реактивної артилерії та мінометів ворог обстрілював населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізували шістьох людей у ​​Куп’янському районі, зокрема 16-річного хлопця. В Ізюмському районі поранення отримав ще один хлопець 16 років.

В області триває розмінування, за добу підрозділи ДСНС знешкодили 702 вибухонебезпечні предмети.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі