У харківській підземці помер пасажир

Трагедія сталася на платформі однієї зі станцій Салтівської лінії метрополітену. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця НП в соціальній мережі.

За словами свідків, на платформі станції метро “Площа Конституції”, біля ескалатора, чоловікові раптово стало погано.

У Харкові хлопець потрапив під потяг через музику в навушниках

Як розповів кореспонденту Newsroom прессекретар КП “Харківський метрополітен”, прибулі на місце події медики швидкої допомоги о 15:10 констатували смерть 75-річного пасажира.

У Харкові школярі курили на станції метро (Відео)

“Зараз на місці НП знаходяться охоронці метрополітену і правоохоронці, вони очікують прибуття спецтранспорту для вивезення тіла”, — розповів Олексій Бітнер.

Нагадаємо, раніше на станції харківської підземки “Південний вокзал” нетверезий пасажир впав на рейки. Співробітники метро зняли напругу з контактної рейки, підняли чоловіка і вивели його на платформу. Згідно з даними поліції, 40-річний житель Дніпропетровської області отримав забій вуха і відмовився від госпіталізації. При цьому сам момент падіння чоловік не пам’ятає через сильне алкогольне сп’яніння.

 

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі