У Харківському аеропорту скасували чартерний рейс на Туреччину

Авіакомпанія Azur Air Ukraine скасувала рейс у Даламан, який повинен був відбутися в четвер увечері. Про це стало відомо 5 з онлайн-табло міжнародного аеропорту “Харків”.

За розкладом, борт авіакомпанії повинен був вилетіти з Харкова о 18:30 і приземлитися в одному з найбільших туристичних центрів Туреччини.

Як повідомили Newsroom в пресслужбі аеропорту, авіакомпанії виконують чартерні рейси на замовлення туроператорів, можливо, рейс перенесуть на іншу дату або час. Водночас інші перевізники, які здійснюють перельоти з України до Туреччини й назад, про перенесення не повідомляла та борти літають за графіком.

В авіакомпанії Azur Air Ukraine нам розповіли, що чартерний рейс на Даламан замовляла компанія “Аnex tour”, але про причини скасування там не повідомили.

В аеропорту Стамбула з літака на Харків вивели терориста – очевидець

Нагадаємо, 28 липня через спеку в Туреччині спалахнули лісові пожежі, які дісталися до міста Манавгат в курортній провінції Анталія. Пізніше пожежі поширилися до Мармаріса, Бодрума й інших міст на півдні Туреччини. Через них евакуювали деяких туристів з готелів. Україна відправила літаки до Туреччини для боротьби з пожежами. На 31 липня більшість осередків пожежі локалізували, частину регіонів оголосили зонами лиха.

Коментарі