У харківському метро музикант оригінально привітав пасажирку з днем народження (Відео)

У Харкові на Салтівській лінії метрополітену вуличний музикант привітав одну із пасажирок із днем ​​народження. Чоловік виконав для неї “Пісеньку крокодила Гени” із відомого мультфільму. Відеозапис вітання опублікували у міському Telegram-каналі ХС.

Харків’ян привітали з безвізом: у центрі міста підняли прапори ЄС та України

За словами очевидців, музикант спілкувався із харків’янкою на станції метро “Академіка Павлова”.

“Дідусь з гармонією традиційно зайшов у вагон позбирати дрібницю. Одна з пасажирок сказала йому, що має день народження, і дідусь виконав у подарунок пісеньку крокодила Гени”, – написали користувачі соцмереж.

 

 

 

Нагадаємо, раніше медики харківської швидкої записали для колег танцювальне вітання. Вони побажали лікарям робити те, що приносить натхнення, а також насолоджуватися життям, радіти та їсти багато овочів, фруктів, м’яса та риби. За словами харків’ян, це привітання “відганяє COVID та злих духів”. Після цього співробітники швидкої допомоги станцювали під пісню “Те, від чого в захваті” у виконанні Monatikа.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі