У Харківському районі на російській міні підірвався місцевий мешканець

Про це 27 жовтня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом доби російські окупанти обстрілювали населені пункти області, розташовані неподалік лінії кордону з РФ у Харківському, Куп’янському, Ізюмському та Чугуївському районах.

Вчора в Ізюмському районі на ворожій міні підірвався автомобіль піротехніків ДСНС. За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, одна людина загинула, шестеро отримали поранення.

Впродовж доби цивільних постраждалих в області внаслідок російських обстрілів зафіксовано не було. У Харківському районі на ворожій міні підірвався та отримав поранення 62-річний місцевий мешканець.

Піротехніки ДСНС протягом доби знешкодили 291 вибухонебезпечний предмет. У відомстві зазначають, що мінна небезпека на території області є дуже високою.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі