У Харківському районі вночі згоріли два легковики (Фото)

НП сталася в селищі Дергачі. Про це сьогодні повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Садовій, 10Є надійшов на спецлінію 2 листопада о 02:06. До місця пожежі направили одне відділення рятувальників на автоцистерні.

У Харкові рецидивіст підпалив кілька машин і завдав збитків на 3,5 мільйона гривень: чоловіка судитимуть

На момент їхнього прибуття біля житлової дев’ятиповерхівки горіли два легковики – Mazda і Skoda. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. О 03:12 рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих в результаті загоряння немає. Наразі співробітники ДСНС та правоохоронці з’ясовують причину інциденту.

В Основ’янському районі за добу згоріли дві машини

Нагадаємо, раніше в Харківській області син підпалив автомобіль батька. До Чугуївського відділення поліції звернувся 55-річний житель села Вовчанські Хутори. За словами чоловіка, в його дворі згорів легковий автомобіль. У підпалі запідозрили 24-річного сина заявника. Напередодні між родичами стався конфлікт. Після сварки хлопець вийшов на вулицю, облив бензином батьківський ВАЗ-2114 і підпалив його. Машина згоріла повністю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі