У Харківському ТРЦ водії опинилися в “пастці” через відключення світла

У Харкові у торгово-розважальному центрі Nikolsky сталося відключення світла. Через НП закрилися магазини, а водії не могли виїхати з паркінгу. Про ситуацію, що склалася повідомили очевидці в соціальних мережах.

У Харкові підлітки залізли на купол ТРЦ “Nikolsky” та записали відео

“З паркінгу ні заїхати, ні виїхати. Чорна п’ятниця”, – жартують автори відео, на якому водії не можуть покинути паркінг.

“У “Нікольському” в буквальному сенсі вирішили зробити чорну п’ятницю — ТРЦ без світла”, – пишуть в ще одному з харківських Telegram-каналів.

Нагадаємо, пізно ввечері 24 травня на лоджії ТРЦ Nikolsky з боку недобудованого фасаду спалахнула пожежа. Торгові зали затягнуло їдким димом, через що близько 200 відвідувачів евакуювали на вулицю. Рятувальники оперативно загасили загоряння на третьому поверсі. Площа пожежі склала чотири квадратних метри. Пізніше в адміністрації розповіли, що вогонь спалахнув через куріння в недозволеному місці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі