У Харкові 17-річна дівчина вистрибнула з вікна багатоповерхівки

Трагедія сталася в Холодногірському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, в ніч на 14 лютого на вулиці Великій Панасівській 17-річна дівчина вистрибнула з вікна квартири на п’ятому поверсі. Від отриманих травм харків’янка померла на місці.

У Харкові 13-річна дівчина вистрибнула з вікна школи

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“умисне вбивство “з позначкою” самогубство”) КК України.

У Харкові хлопець вистрибнув з вікна дев’ятого поверху

Нагадаємо, раніше в Харкові наклав на себе руки 13-річний школяр. За інформацією правоохоронців, трагедія сталася в Немишлянському районі. Близько 19:30 батько прийшов додому та виявив свого сина, що повісився на дверному одвірку. Як розповів Newsroom старший інспектор відділу ювенальної превенції Національної поліції в Харківській області Костянтин Шеремет, хлопчик залишив передсмертну записку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі