У Харкові автомобіль BMW вилетів з дороги та перекинувся на бік (Фото)

ДТП сталося на вулиці Богдана Хмельницького.

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця аварії. За словами свідків, водій BMW їхав на великій швидкості, не впорався з керуванням, його автомобіль вилетів з проїжджої частини на узбіччя і перекинувся.

У Харківській області п’яний підліток з товаришем збили пішохода та кинули машину в посадці

“На вулиці Богдана Хмельницького автомобіль BMW, рухаючись на величезній швидкості, не увійшов в поворот і перекинувся. За кермом перебував 18-річний хлопець та двоє пасажирів”, — йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, в результаті аварії ніхто не постраждав.

У Харкові мікроавтобус збив пішохода: водій проведе за ґратами три роки

У пресслужбі патрульної поліції Харківської області подробиці події пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше під Харковом водій Citroen на смерть збив жінку на пішохідному переході. Інцидент стався в смт Пісочин на вулиці Полтавське шосе, 202/1. Водій Citroen збив місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі