У Харкові через аварію без світла залишилися понад 2000 осіб

У Московському районі Харкова через аварію на електропідстанції сталося відключення світла в 10 дев’ятиповерхових будинках. Ремонтні роботи тривали 3,5 години. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

Аварія сталася вчора близько 17:00. Без електроенергії залишилися будинки на вулиці Наталії Ужвій, Метробудівників, Дружби Народів та Гвардійців Широнінців, всього — 2600 абонентів. Подачу світла відновили о 20:25.

16 населених пунктів тиждень живуть без світла

Нагадаємо, в листопаді через аварію на мережах, що належать Харківському верстатобудівному заводу, сталося масштабне відключення світла. Від нього постраждали жителі десяти п’ятиповерхових будинків на вулиці Миру та проспекті Індустріальному. Проблеми з постачанням будинків, живлених від підприємства тривають вже кілька років. У січні нинішнього року незадоволені харків’яни перекрили дорогу через чергове відключення світла. Тоді секретар міськради Ігор Терехов заявив, що “займеться розв’язанням цієї проблеми”. Однак на цей момент будинки як і раніше підключені до електромереж заводу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі