У Харкові через аварію на магістралі понад півсотні будинків залишилися без гарячої води

У частині Шевченківського району тимчасово відключили гаряче водопостачання. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі КП “Харківські теплові мережі”.

Через дефект трубопроводу на проспекті Перемоги, 55 сьогодні без гарячої води залишилися мешканці будинків, розташованих на вулицях Армійській, Ахсарова, Кюї Цезаря, Монтажної, Толбухіна, а також на проспектах Перемоги та Людвіга Свободи.

У Харкові комунальники планують витратити на підготовку до опалювального сезону 660 мільйонів гривень

З докладним списком адрес можна ознайомитися, перейшовши за посиланням. За інформацією пресслужби комунального підприємства, несправність планують усунути сьогодні до 18:00.

У Харкові директори збиткових комунальних підприємств накопичили мільйони

Нагадаємо, в лютому в Харкові прорвало трубу гарячого водопостачання та залило окропом зоомагазин по вулиці Амосова, 17. Частина тварин зварилася заживо, інші отримали сильні опіки. З приміщення відкачали 11 машин окропу. У магазині також промокли корми, зіпсувалися ветпрепарати та консерви мінімум на 200 тисяч гривень. Крім того, окропом залило холодильник і комп’ютер, меблі здулися, а зі стін злізла фарба.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі