У Харкові через коротке замикання у філармонії сталося задимлення (Відео)

Першими про подію сьогодні повідомили очевидці, опублікувавши відео в соціальній мережі. На записі видно кілька машин пожежної служби, що стоять перед будівлею Харківської філармонії на вулиці Римарській, 21.

У Харківській області під час пожежі в будинку загинув чоловік

За інформацією начальника сектору зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС в Харківській області Євгена Василенка, вранці 16 лютого в одному з приміщень Харківської філармонії сталося коротке замикання.

“Було невелике задимлення, його вогнище вже ліквідували. Пожежні стволи не застосовувалися. Загрози загоряння немає. Наразі триває перевірка. Подробиці повідомимо пізніше”, — розповів Євген Василенко.

У продуктовому магазині під Харковом сталася пожежа

Нагадаємо, в жовтні в Основ’янському районі Харкова згорів приватний будинок. Вогонь охопив другий поверх будівлі та дах. Площа загоряння склала 100 м кв. 49-річний власник будинку отримав опіки верхніх кінцівок. Медики доставили його в невідкладну допомогу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі