У Харкові через негоду затопило вулиці по всьому місту (Відео)

Жителі Харкова скаржаться на затоплення вулиці та порівнюють місто з Венецією. Відеозаписи, на яких автомобілі й пішоходи насилу перетинають “канали”, буквально заполонили соцмережі.

“Можна плавати на лавочці”: в Харкові через дощ затопило вулицю

Міський Telegram-канал ХС опублікував шість таких записів. На них босі пішоходи крокують по проїжджій частині по гомілку у воді, а потоки заповнюють вулиці Клочківську, Алтайську й інші вулиці.

 

 

 

Ще одне відео з’явилося в Telegram-каналі “Труха”. Автори скаржаться на забиті ливневки на вищезгаданій Клочківській, а також на Бурсацькому узвозі. У коментарях користувачі мережі повідомили про аналогічні проблеми на вулиці Власенко, в районі заводу Шевченка, на Москалівці та Новій Баварії.

 

 

 

Згідно сервісу Google Затори, зараз рух сильно утруднено в центрі міста та на Салтівці. Зокрема, водіям варто уникати вулиць Клочківської, Сумської, Свободи, Шевченка, початку Пушкінської та Московського проспекту, а також Журавлівського спуску й Академіка Павлова в районі ринку “Барабашово”.

c45da-clip-117kb_0.jpg

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі