У Харкові через негоду затримали вісім авіарейсів, ще один відправили до Києва

Сильний туман заважає вильоту літаків з Харкова в Шарм-ель-Шейх, Київ та Львів. Також затримали прибуття трьох лайнерів, а рейс з Мілана не зміг сісти в нашому місті. Про це свідчить онлайн-табло аеропорту.

У Харківському аеропорту туристи третю годину чекають вильоту до Єгипту

Airbus A321 компанії WizzAir повинен був прилетіти зі столиці італійської моди ще о 10:35. Однак спочатку посадку затримали до 12:50, а потім, за даними ресурсу Flightradar, літак все ж перенаправили до Києва. Відповідно, перенесено і переліт Харків-Мілан, який мав стартувати об 11:10.

На цей час затримано два рейси зі столиці України. Прибуття лайнерів Windrose Airlines та МАУ відклали орієнтовно до 14:50 та 15:50. Тимчасово відкладено прибуття літака зі Львова та Шарм-ель-Шейха. Рейси Харків-Київ за даними аеропорту мають відбутися після 16:00, Харків-Львів — о 15:10.

3eaf3-clip-48kb.png

Нагадаємо, раніше в Харківській області оголосили жовтий рівень небезпеки погодних умов. Його продовжили до 7 січня-синоптики очікують, що завтра в регіоні буде сильний туман та ожеледь, що створює додаткову загрозу на дорогах.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі