У Харкові через необережність під час куріння сталася пожежа у квартирі (Фото)

Надзвичайна подія сталася в Київському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Дружби Народів, 255 надійшов на спецлінію 27 вересня о 20:48. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах.

У Харкові чоловік отримав опіки, рятуючи свій автомобіль від пожежі (Фото)

На момент їх прибуття у квартирі на четвертому поверсі горів диван. Площа пожежі склала п’ять квадратних метрів. О 21:19 рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння. Жертв і постраждалих в результаті інциденту немає. За попередньою інформацією, причиною пожежі стала необережність під час куріння.

У Харкові на ходу загорівся мікроавтобус з пасажирами

Нагадаємо, 25 червня сталася пожежа на СТО в селі Котлярі Харківського району. Вогонь охопив усе приміщення СТО, всередині також перебували кілька машин. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів. Пожежники боролися з полум’ям чотири години, вогонь знищив п’ять автомобілів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі