У Харкові через реконструкцію моста перекриють Клочківській спуск

У Харкові на дві доби обмежать рух по Клочківському спуску, який з’єднує однойменну вулицю та центр міста. З 16 по 18 липня буде йти реконструкція пішохідного мосту. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

З’явилися фото реконструкції найбільшого ТРЦ у Харкові

Водіям пропонують об’їжджати закритий спуск по вулицях Ромена Роллана, Клочківської або Космічної. Протягом двох днів за іншими маршрутами курсуватиме і громадський транспорт. Так, автобуси №97 і №270 їхатимуть через Космічну, Ромена Роллана та Культури, за схожим маршрутом будуть об’їжджати закриту ділянку №278 і №303.

Нагадаємо, пішохідний міст над Клочківським спуском був закритий і демонтований ще в травні нинішнього року. До цього головний архітектор міста Тетяна Поліванова розповіла, що нинішню конструкцію посилять і замінять деякі елементи, які з часом зносилися. У процесі ремонту планують встановити бічні арки, яких немає зараз, а потім весь міст підсвітять. Закінчити роботи хочуть до відкриття оновленого зоопарку, яке заплановане на 23 серпня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі