У Харкові чоловік із макетом пістолета відібрав у дівчини мобільний телефон та 300 гривень — поліція (Фото)

Правоохоронці затримали у Харкові чоловіка, підозрюваного у пограбуванні. Про це 27 жовтня повідомили у прес-службі ГУ НДПУ у Харківській області.

До поліції звернулася мешканка Салтівського району, яка повідомила, що її 16-річну внучку пограбував невідомий чоловік. Громадянин із предметом, схожим на пістолет, підійшов до дівчинки та змусив її віддати мобільний телефон і 300 гривень.

Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного. Ним виявився 39-річний харків’янин. Під час огляду поліцейські вилучили у чоловіка запальничку у вигляді макет пістолета та телефон.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 26 жовтня фігуранту повідомили про підозру за статтею 187 КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі