У Харкові чоловіка засудили за розбещення 10-річної дочки

37-річного харків’янина засудили на вісім років колонії.

Комінтернівський районний суд міста визнав 37-річного чоловіка винним у розбещенні власної доньки та виготовленні дитячої порнографії. Про це 7 лютого повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

Обвинувачі кажуть: у серпні минулого року до правоохоронців звернулася мати 10-річної дівчинки із заявою про те, що її колишній чоловік здійснював розпусні дії щодо їх спільної дочки.

Під час слідства з’ясувалося, що матері дівчинки надіслали відеозапис, на якому її колишній ексчоловік був разом з донькою та здійснював розпусні дії. Крім того, прокурори довели, що на початку 2021 року чоловік зустрічався з 16-річною дівчиною та знімав інтим, що розцінили як виготовлення дитячої порнографії.

У суді обвинувачений визнав свою провину. Його засудили до восьми років ув’язнення. Вирок суду ще не набрав законної сили, обидві сторони можуть оскаржити вердикт.

Харків’янина звинуватили в домаганнях до дитини: поліція відкрила кримінальну справу (Відео)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що педофіла з Харкова засудили до восьми років тюремного ув’язнення. У прокуратурі розповіли, що першою жертвою зловмисника став семирічний школяр. Інцидент стався влітку 2016 року. Чоловік познайомився з дитиною біля навчального закладу. Маніяк з’ясував, що хлопчик з багатодітної малозабезпеченої сім’ї. Обіцяючи допомогти матеріально, харків’янин став запрошувати неповнолітнього в гості. За словами самої дитини, новий знайомий чіпав його, змушував дивитися фільми для дорослих та намагався зняти з нього одяг. Через півроку педофіл познайомився з молодшим братом своєї першої жертви. Діяв чоловік за старою схемою, а за мовчання обом хлопчикам добре платив.

Коментарі