У Харкові депутат повісив на міськраду табличку “в пам’ять про Кернеса”, але її відразу зняли

У Харкові меморіальна табличка в пам’ять про Геннадія Кернеса менше ніж годину протрималася на будівлі мерії. Її встановив депутат Анатолій Родзинський, який звинуватив міську владу у нехтуванні пам’яттю покійного градоначальника. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Харків’яни не підтримали пропозиції увічнити ім’я Кернеса

За словами депутата, міська влада за сім місяців так і не увічнила пам’ять Геннадія Кернеса. Тому він вирішив самостійно “заповнити прогалину” й встановити меморіальну табличку. Однак менш ніж через годину її зняли мовчазні співробітники мерії.

У харківській міськраді висловили обурення вчинком Родзинського. Його табличку назвали “знущальною”, а дії депутата – “наругою над пам’яттю Геннадія Кернеса”. У заяві також є натяк на передвибочий піар.

“Не можна використовувати пам’ятну дошку для того, щоб нарізати на ній ковбасу з наступною роздачею тим, кого намагаються підкупити на виборах”, – вважають в мерії.

У Харкові активісти облили фарбою ворота будинку депутата-мільйонера

Нагадаємо, це вже не перша неофіційна табличка “в пам’ять” про покійного мера. Раніше “знак” з критикою колишнього градоначальника розмістили поруч з Благовіщенським собором. У ньому нагадували про кримінальне минуле Геннадія Кернеса. Текст був такий, що саме в цьому місці мер Харкова “починав свою кар’єру наперсткаря”. Табличку встановили в грудні минулого року представники “Фрайкора”, “Правого сектора” та Союзу ветеранів АТО.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі