У Харкові для малюків, які залишилися без батьків після ДТП на Окружній, зібрали 295 тисяч

Небайдужі харків’яни менш ніж за добу зібрали благодійну допомогу для дітей, які залишилися сиротами після аварії. Збір коштів був оголошений в соцмережах. Сьогодні про його результати відзвітували в міському Telegram-каналі “Труха”.

Сім’я загиблих в аварії на Окружній Харкова попросила про допомогу

За словами адміністраторів, пост про допомогу був розміщений вчора о 19:54. Вже до сьогоднішнього ранку до них надійшло 240 828 гривень, ще $2000 небайдужі люди передали на руки. У лікарні родичам загиблих батьків передали частину грошей, решту вручать пізніше — для безпеки.

“Спасибі кожному з вас!! У вас велике серце!!! Харків’яни просто неймовірні!”, — подякували в соцмережах учасникам благодійної акції.

photo_2022-01-13_11-00-14.jpg

Пізніше про матеріальну допомогу родині заявили й в харківській мерії. Бабусь, які займатимуться вихованням малюків, попросили написати заяву на ім’я мера Ігоря Терехова. Крім того, ряд пропозицій стосується подальшої реабілітації дітей — вони зможуть проходити її в приватній клініці, а також в дельфінарії.

Їзда без документів та зберігання наркотиків: що відомо про загиблого в Харкові водія

Нагадаємо, вчора на Окружній сталася аварія за участю таксі Toyota Camry та автомобіля KIA. Як з’ясували правоохоронці, чоловік, який перебував за кермом другої машини, виїхав на зустрічну смугу. В результаті зіткнення загинули обидва водії, а також дружина таксиста, що їхала разом з ним. На задньому сидінні знаходилися їхні трирічні діти, які залишилися живі. Зараз малюкам надають допомогу в лікарні, хлопчик знаходиться під штучною вентиляцією легенів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі