У Харкові двоє братів побили чоловіка в кафе: суд виніс вирок

Жовтневий районний суд Харкова виніс вердикт у справі про напад в кафе. Фігуранти не визнали свою провину і заявили, що не били потерпілого битою. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові двоє чоловіків побили і пограбували перехожу

За даними слідства, конфлікт стався 19 травня 2018 року. Двоє братів зайшли в кафе і помітили там свого знайомого. Між чоловіками спалахнула сварка, під час якої зловмисники били жертву рукояткою біти і порізали йому ногу ножем. Пізніше у потерпілого діагностували перелом носа, садна і колото-різану рану стегна.

В ході розгляду харків’яни не визнали своєї провини. За словами одного з них, він почав спілкуватися зі знайомим з приводу боргу за роботу на будівництві. Однак той вилив чоловікові в обличчя чай, після чого почав бійку. Цю версію підтвердив і другий учасник нападу. Сам потерпілий розповів, що його побили і порізали через неіснуючу заборгованість.

У Харкові засудили водія маршрутки, який побив поліцейського в метро

За хуліганство із застосуванням зброї братів засудили до п’яти років позбавлення волі кожного. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі