У Харкові горить будинок у приватному секторі (Відео)

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши в мережі фото та відео з місця пожежі. За словами свідків, на вулиці Гуковській загорівся будинок на території приватного сектора.

У Харківській області хлопець отруївся чадним газом, коли гасив палаючу траву

У пресслужбі ДСНС у Харківській області кореспонденту Newsroom підтвердили інформацію про інцидент. Сигнал про пожежу надійшов на спецлінію 24 грудня об 11:10. На місце виїхали екіпажі рятувальників. Більш детальну інформацію у відомстві пообіцяли надати пізніше.

 

У Харківській області рятувальники понад сім годин гасили пожежу в бараках (Фото)

Нагадаємо, раніше сталася велика пожежа в гуртожитку в місті Ізюмі Харківської області. З будівлі евакуювали шестеро людей. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив дах житлового будинку, площа загоряння становила 570 квадратних метрів. Жертв та постраждалих в результаті НП немає.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі