У Харкові хлопець стрибнув на рейки в метро: у мережі з’явилося відео, як його ловили

У Харкові спіймали пасажира, через якого тимчасово було заблоковано рух поїздів метро по Холодногірсько-Заводській лінії. На записі видно, як співробітники поліції та підземки виводять хлопця з тунелю.

У Харкові офіційно призначили нового голову метрополітену

Нагадаємо, сьогодні о 15:47 стало відомо, що на “червоній” гілці зупинили потяги. Причиною тому стала НП на станції “Центральний ринок”. Там один з пасажирів зістрибнув на рейки і забіг у тунель. За словами очевидців, затримка в русі склала понад десять хвилин. Через деякий час порушник був затриманий. Наразі рух поїздів відновили.

Нагадаємо, раніше в Києві врятували дівчину, яка кинулася під поїзд метро. Інцидент стався 2 грудня о 17:30 на Оболонсько-Теремківській лінії. На станції “Палац Україна” одна з пасажирок потрапила під поїзд. На місце події виїжджав екіпаж ДСНС. Рятувальники з’ясували, що постраждала знаходиться між першим і другим вагоном. Її змогли дістати з-під коліс, після чого передали медикам. Рух поїздів через станцію відновили через годину після того, що сталося.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі