У Харкові ідентифікували всіх жертв удару РФ по підприємству в Холодногірському районі

Внаслідок удару росіян по території цивільного підприємства та масштабної пожежі загинули 5 людей. Раніше вони вважалися зниклими безвісти.

Як повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, завдяки співпадінню з ДНК родичами ідентифікували тіла двох макетчиків-дизайнерів підприємства, яке займається вивісками: чоловікам було 51 та 42 роки. Обидва згоріли на п’ятому поверсі.

Також встановили особи двох загиблих жінок. Одна з них працювала в цій будівлі бухгалтером на підприємстві, яке виготовляло електрообладнання. Їй було 56 років, тіло також знайшли на п’ятому поверсі. Друга 54-річна жінка була менеджеркою зі збуту. Її робоче місце теж знаходилося на п’ятому поверсі.

Сьогодні ідентифікували п’ятого загиблого – головного інженера підприємства.

“Для того, щоби встановити його особу, ми зв’язалися нашими з колегами зі Слов’янська. Там живе матір загиблого. Сьогодні отримали зразки її ДНК і одразу порівняли з наявними у нас. Результати аналізів вже готові, маємо співпадіння”, – розповів Сергій Болвінов.

РФ вдарила по енергетичній інфраструктурі Харкова: без світла близько 700 тисяч споживачів

Нагадаємо, вдень 20 березня росіяни вдарили ракетою по цивільному виробничому підприємству в Холодногірському районі міста. Виникла масштабна пожежа площею близько 10 тисяч квадратних метрів, яку гасили понад добу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі