У Харкові Lanos протаранив три припарковані машини: постраждали водій і перехожа

У мікрорайоні Нові Будинки сталася аварія, в результаті якої постраждали двоє людей. Їх з травмами різного ступеня тяжкості доставили в Харківську лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.

На центральному проспекті водій розбив дві припарковані машини

Раніше інформація про ДТП з’явилася в соціальних мережах. За словами очевидців, перед тим, що трапилося Daewoo Lanos підрізали, через що водій не зміг уникнути зіткнення з припаркованими машинами.

Як розповіли рятувальники, аварія трапилася вчора о 21:15 на проспекті Петра Григоренка, 18В. Легковик протаранив Hyundai Ioniq, Mitsubishi Grandis та Dodge. В результаті постраждав водій Lanos, а також випадковий пішохід – жінка 1982 року народження. Їх доставили в лікарню. Бійці ДСНС стравили газ з автомобіля Mitsubishi та змили залишки палива. Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

photo_2021-08-31_21-50-10.jpg

Фото: Автомобільний Харків

Нагадаємо, раніше в Харкові на перехресті вулиць Верінської та Тюрінської не розминулися автомобіль ЗАЗ і відвіз ЗІЛ 130. Як повідомили очевидці в соцмережах, в результаті зіткнення водія “Таврії” затиснуло в салоні авто, а водовозка врізалася в опору лінії електропередач. За інформацією пресслужби управління патрульної поліції, в результаті ДТП травмувалися водій та пасажир легковика. Бригада швидкої допомоги госпіталізувала потерпілих у лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі