У Харкові ліфт у висотці пролетів кілька поверхів

Кабіна пролетіла кілька поверхів і села на клини.

Першими про подію в багатоповерхівці повідомили очевидці в соціальних мережах. У місцевих пабліках написали, що в будинку по вулиці Золочівській 24-а обірвалася кабіна ліфта з жінкою всередині. Після чого постраждалу госпіталізували в невідкладну допомогу.

Як з’ясувалося, в третьому під’їзді висотки жінка спускалася з дев’ятого поверху. Кілька прольотів кабіна швидко спускалася, а на п’ятому поверсі різко зупинилася. Надзвичайна подія сталася о 11:57. Про це розповів Newsroom начальник сектора зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ГС НС у Харківській області Євген Василенко.

Померла жінка, яка в стані клінічної смерті застрягла в ліфті (Відео)

Медики швидкої допомоги, які прибули на виклик, зателефонували до рятувальників. Однак допомога останніх не знадобилася. Співробітники КП “Харківміськліфт” відкрили кабіну ліфта на п’ятому поверсі та допомогли мешканці вибратися.

“За інформацією, яку передали комунальники, всередині кабіни перебувала 60-річна жінка”, – каже Василенко.

За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, медична допомога харків’янці не знадобилася.

У міському Департаменті житлово-комунального господарства Newsroom повідомили, що ліфт не зірвався, а сів на клини. Це означає, що спрацювала система безпеки. Зараз фахівці з’ясовують причини того, що сталося.

 

 

 

Коментарі