У Харкові медики поскаржилися на тролейбус, який не пропустив швидку

У Харкові біля авіаційного заводу не пропустили спецтранспорт. Відповідне відео опублікували на сторінці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На записі видно, як машина швидкої допомоги виїжджає з вулиці Дерев’янка на Сумську. У неї включені звукові спецсигнали, однак водій тролейбуса №50, що курсує між площею Конституції та селищем П’ятихатки, ігнорує цей факт та не пропускає медиків.

“А до водія тролейбуса питання та зауваження у нас все ж є! Де ваша професійна водійська солідарність?”, — обурилися в Центрі екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше в селищі Пісочин Харківської області поліція покарала водія, який в темний час доби вирішив не пропустити пішоходів. Фігурант порушив ПДР прямо перед спецмашиною. На записі з камер спостереження видно, що жінка з дитиною дійшли до середини пішохідного переходу. Водій не міг їх не бачити, але все-таки вирішив проскочити. Однак в цей час по зустрічній смузі їхала машина з поліцейськими, які стали свідками порушення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі