У Харкові муніципальні автобуси вийшли на нові маршрути

У середу, 8 вересня, турецькі автобуси почали обслуговувати ще чотири напрямки. Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради.

Так, муніципальний транспорт буде обслуговувати маршрути №59 (курсує від автостанції “Індустріальна” до вулиці Біблика), №64 (возить пасажирів між станцією метро “Тракторний завод” і вулицею Дністровської), №82е (станція метро “Армійська” – вулиця Федорцовська) і №89 (їздить від вулиці Клочківській до вулиці Південнопроєктній). Вартість проїзду в транспорті становить від 7 до 10 гривень.

До Харкова приїхала перша партія нових турецьких автобусів (Відео)

Нагадаємо, шести- і восьмиметрові автобуси Karsan були закуплені за гроші міського бюджету в Туреччині. Тому використовуватися вони будуть не на приватних, а на муніципальних маршрутах з високим пасажиропотоком. До кінця року Харків повинен отримати 150 автобусів з низькою підлогою, ще 350 планують зібрати в нашому місті. Перша партія машин прибула до Харкова 13 серпня.

Раніше нові автобуси пустили по маршрутах №17е, 19е, 89е та 245е. Оплатити проїзд можна буде виключно за допомогою е-ticket, а в надалі – “Картою харків’янина”. А в майбутньому місто планує повністю відмовитися від послуг приватних перевізників.

Коментарі