У Харкові на 86-му році життя помер народний артист України

1 вересня в Харкові попрощаються з народним артистом України Михайлом Тягнієнком, який помер на 86 році життя. До останніх днів він викладав в національному університеті мистецтв імені Котляревського.

Протягом своєї акторської кар’єри чоловік зіграв близько 100 ролей у театрі, був задіяний в постановках “Макбета”, “Міщанин у дворянстві”, “Бориса Годунова” і інших відомих творів. На початку 70 років тричі знімався в кіно, потім брав участь у створенні телевізійної повісті “Березова гілка” (1987). Крім того, харків’янин працював на кафедрі акторської майстерності та режисури ХНУМ імені Котляревського. У 2018 році Михайла Тягнієнка визнали народним артистом України.

Знаменитий учений і ветеран: на сотому році життя помер почесний громадянин Харкова

29 серпня актор і викладач помер. Прощання з ним відбудеться в середу о 12:30 у фоє Харківського академічного російського драматичного театру імені Пушкіна. Редакція Newsroom виражається співчуття рідним і близьким Михайла Тягнієнко.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі