У Харкові на проспекті Науки хочуть запустити “зелену хвилю” світлофорів

Харківський національний автомобільно-дорожній університет розробив механізм, що дозволяє синхронізувати сигнали світлофорів. Він дозволить знизити час проїзду від проспекту Незалежності до вулиці Мінської. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У Харкові посилять перевірки масочного режиму в метро та наземному транспорті

Для того, щоб запустити “зелену хвилю” на проспекті Науки, необхідно змінити режими роботи світлофорів на перехрестях з вулицею Мінською, Новгородською, Космічною, Бакуліна, Культури та проспекту Незалежності. Проєкт буде реалізований за рахунок коштів державного бюджету.

“Дана методика дозволить знизити час проїзду, вирівняти транспортний потік, знизити кількість аварійних ситуацій, поліпшити екологічну складову, а також мінімізувати кількість порушень ПДР”, – вважають в мерії.

Силовики завершили розслідування ДТП за участю Миколи Харківського — адвокат

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова з’явився новий проспект. За інформацією чиновників, тепер ділянка від перетину провулка Піскуновського та Чеботарської до перехрестя вулиць Піскунівської та Різдвяної називатиметься проспектом Машинобудівників. Таке рішення депутати міськради прийняли на сесії міськради 21 квітня. Довжина нового проспекту — 400 метрів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі