У Харкові на ремонт міського притулку для бездомних тварин хочуть витратити 22 мільйони гривень

Комунальне підприємство “Центр поводження з тваринами” оголосило тендер на капітальний ремонт приміщень на проспекті Гагаріна 358. Відповідну інформацію оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

На дорогу через “Барабашово” планують витратити ще 92 мільйони гривень

За умовами конкурсу, на реконструкцію нежитлових будівель Центру витратять 22,5 мільйона гривень. Початок аукціону запланували на 19 серпня. Підрядник зобов’язаний закінчити роботи до 31 грудня 2022 року.

Айна Тимчук “виділила” адвокату Кернеса вісім гектарів землі під Харковом

Нагадаємо, раніше Newsroom повідомляв про те, що кілька чиновників Харківської міськради організували продаж комунального майна за цінами нижче ринкових у десять разів. До групи входили заступник Харківського міського голови-директор департаменту економіки та комунального майна, заступник начальника управління комунального майна та приватизації, заступник директора КП “Жилкомсервіс”, а також оцінювачі та експерти-будівельники.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі