У Харкові на восьми вулицях тимчасово відключать газ

У Основ’янському районі Харкова з 16 вересня почнуться регламентні роботи на газопроводі. Через це мешканці майже 40 будинків тимчасово залишаться без блакитного палива. Про відключення розповіли в “Харківміськгазі”.

У трьох районах Харкова більше доби частково не буде води (список адрес)

Відключення торкнеться жителів вулиць Біологічної, Диканівської, Желєзноводської, Лелюківської, Олейніковскої, Староверещаківської, пост №6 та провулку Біологічному. Харків’ян просять перекрити крани. Знову підключити газ у компанії обіцяють після доступу в усі будинки та перевірки внутрішніх систем газопостачання. З повним списком адрес можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, раніше в Основ’янському районі вже проходили масштабні ремонтні роботи. З 22 по 25 червня без блакитного палива залишалися мешканці частини проспекту Гагаріна, вулиць Мереф’янської, аеродромного, Планерній та інших. Тоді співробітникам акціонерної компанії “Харківміськгаз” потрібно було відремонтувати газорегуляторний пункт.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі