У Харкові однорічна дівчинка обпеклася новорічною гірляндою

Інцидент стався в Київському районі Харкові. Перебуваючи вдома, мама не угледіла за своєю однорічною дочкою: Малятко вхопила включену гірлянду та отримала травму долоні. Про це повідомляється на сторінці Харківського районного управління поліції №1 у Facebook.

Відносно 25-річної матері поліцейські ювенальної превенції склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 Адмінкодексу (невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей). Правоохоронці закликають батьків дотримуватися правил безпеки при використанні електричних гірлянд та інших новорічних атрибутів.

“Дитину скинули з даху заради забави”: у Харкові збирають гроші на лікування неіснуючого підлітка

Нагадаємо, в листопаді в Харківську поліцію надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них доставили семирічну дівчинку з переломом ключиці. Дитина разом з ще сімома дітьми виховується в будинку сімейного типу в селищі Слатіно. Батько пояснив, що дівчинка отримала травму через падіння зі сходів, проте співробітники ювенальної превенції прийняли рішення вилучити всіх дітей і тимчасово помістили їх в лікарню. У соцмережах писали, що в прийомній сім’ї нібито застосовують жорстокі методи виховання.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі