У Харкові оголосили оранжевий рівень небезпеки погодних умов

У Харківській області оголошено метеорологічне попередження про небезпеку погодних умов. Воно діятиме 14 та вночі 15 січня. Про це повідомили в регіональному центрі гідрометеорології.

За даними синоптиків, найближчої доби очікуються сильні пориви західного вітру — від 17 до 22 і навіть до 27 метрів в секунду. За шкалою Бофорта такий вітер оцінюють як “штормовий” та “сильний шторм”, може ламати дерева і пошкоджувати дахи будинків. Крім того, на дорогах регіону очікується ожеледь.

Погана погода знеструмила по Україні майже 100 міст та сіл (Відео)

Нагадаємо, тиждень тому в Харкові через негоду затримали вісім авіарейсів. Сильний туман завадив вильоту літаків з Харкова в Шарм-ель-Шейх, Київ і Львів. Також було затримано прибуття трьох лайнерів, а рейс з Мілана навіть не зміг сісти в нашому місті. Airbus A321 компанії WizzAir повинен був прилетіти зі столиці італійської моди ще о 10:35. Однак спочатку посадку затримали до 12:50, а потім, за даними ресурсу Flightradar, літак все ж перенаправили до Києва.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі