У Харкові п’яна жінка за кермом протаранила припаркований позашляховик

У суботу вдень, 24 грудня, на лінію 102 надійшов виклик про ДТП без потерпілих. За попередньою інформацією управління патрульної поліції, на вулиці Миколи Бажана авто Mitsubishi Outlander врізалося в припаркований Mitsubishi Pagero, після чого поїхало в невідомому напрямку.

Патрульні виявили та зупинили розшукуваний автомобіль на площі Національної гвардії. За кермом перебувала жінка, яка мала явні ознаки алкогольного сп‘яніння.

Тракториста з Харківської області, який наїхав на пішохода і залишив його помирати, відправили у в’язницю

Кермувальниця пройшла огляд на стан сп‘яніння на місці зупинки за допомогою газоаналізатора Drager. Прилад показав результат у вигляді трьох стрілок, що свідчить про перевищення граничного виміру. Від огляду на стан алкогольного сп‘яніння у лікаря-нарколога жінка відмовилась.

На громадянку патрульні склали три адміністративні протоколи — за порушення ПДР, що призвело до ДТП, за залишення місця ДТП, за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння, — а також адміністративну постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування. Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі